San Juan! Mojitoja ja värikkäitä kujia!

San Juan
Risteilypäivän numero 4, kohteena oli San Juan, Puerto Ricossa. Tämä oli eniten odotettu ja kiinnostavin kohde. Ja tätä ei risteilyä ostaessa edes ollut tällä reitillä, vaan alun perin kohteena oli St.Thomas. Varmistin vielä We Love Cruisesilta, että pitääkö tämä sataman vaihto paikkansa ja kyllä se piti, mutta on kuulemma aika harvinaista ja mikä tuuri, että reitti muuttui juuri meidän ekalla risteilyllä. Mutta se ei kyllä haittaa, vaan parempi näin. San Juan kiinnosti St.Thomasia enemmän, vaikka jälkikäteen googlaten ehkä St. Thomaskaan ei välttämättä olisi huono paikka ollut.

La ventana al mari
Varattiin kävelykierros nimellä kulkevan risteilyn retken, mutta todellisuudessa kuljettiin pikku busseilla ympäri kaupunkia ja pysähdyttiin kolmessa paikassa. Ensiki pysähdyimme La ventana al Marin puiston kohdalle missä oli 20 minuuttia vapaata aikaa, mikä oli mielestäni tuohon ehkä vähän liikaa. Oli aikanen aamu, eikä kahvilat tai kaupatkaan olleet auki ja ranta ja aallokko oli nopeasti nähty.

Patio del Morro Castle
 Sieltä siirryimme ympäri aluetta ajellen Patio del Morro Castlelle, mutta siellä meillä oli aikaa vain 15 minuuttia, mikä oli harmi ettei mielenkiintoisemmalle, vieressä olleelle linnotukselle tai majakalle ehtinyt mennä. Oli pieni harmitus. 

San Juan
Sieltä jatkoimme edelleen ajellen holokaustin muistomerkin ohi ja pysäköimme USA:n presidenttien patsaiden kohdalle. Aikaa oli 15min, joka oli mielestäni todella liikaa. Jos olisin tiennyt että holokaustin muistomerkki olisi ollut noin lähellä (tiesin että lähellä, mutta ei uskallettu lähtee, ettei jäädä kyydistä) olisin siellä käynyt. Patsaat presidenteistä ei kyllä kiinnostanut pätkääkään. 

El Asador The Grill Old San Juan
Meidät jätettiin sitte lähelle satamaa pienelle aukiolle, mistä porukka hajaantui pyörimään kaupunkia. Me emme pitkälle (taaskaan. Harmi) uskaltaneet lähtee, mutta päädyimme lähelle söpöä baaria/tavernaa juomaan mojitot, kunnes tajuttiin että hei, tästä baarista (El Asador The Grill Old San Juan) ja niistä mojitoista opas juuri puhuikin. Ja mojitot olivat hyviä, eikä niissä alkoholin maku paistanut läpi.  

El Asador The Grill Old San Juan
Tänne pitää tulla ehdottomasti uudestaan. Ja ajan kanssa. Paljon mielenkiintosta jäi näkemättä. Ens kerralla skippaa laivan retket täällä kokonaan. 

San Juan

Oletko ollut San Juanissa? Mitä tykkäsit? Mitä suosittelisit tehtäväksi seuraavalla kerralla? 


Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.