Uusi bloggari esittäytyy!

Heipä hei kaikki!

Olen Saran ystävä Lotta ja Sara's Fab Life:n uusi bloggari! Täytin juuri kahdeksantoista ja lähellä sydäntäni ovat niin shoppailu, matkustelu kuin haaveilu aina ja kaikkialla. Saran kanssa tarinoidaan mukavia ja tutustutaan uutuuksiin niin vaatteiden, kosmetiikan kuin kirjojen alalla. Pitkän pohdinnan ja haaveilun jälkeen olen oikeastaan hyvin innostunut, mutta aika tavalla vielä jännittää! :)

Ennen tulevan vuoden postauksiamme aion vielä vilauttaa joululahjojani, niin mieluisia pukki tänä vuonna toi! Kuten voitte huomata, olen ollut oikein kilttinä:


Tämä Juicy Couturen suloinen korusetti oli Helsingin viimeisiä, ja olen himoinnut sitä koko syksyn :) Pelastin sen Kampin Spirit Storesta muutamaa päivää ennen aattoa. Sisältää kultaisen kaulaketjun, johon on jo valmiiksi kiinnitetty kaksi riipusta, ja lisäksi seitsemän erilaista charmia, jotka voi kiinnittää niin kaula- kuin rannekoruunkin. Jokainen charmi on nimetty eri viikonpäivän mukaan kuten kuvasta näkyy. En malta odottaa että nämä kaunokaiset pääsevät koristamaan kaulaani! (tuskin kuitenkaan kaikki samalla kerralla ;)


Samalla värimaailmalla ja merkillä jatketaan :) Juicy Couturen hajuvesi "Viva la Juicy" on yksi suosikeistani ja tällä kertaa mukaan on eksynyt myös miniatyyrikokoinen kosmetiikkasetti: minikokoinen pullo hajuvettä, ja sen lisäksi Viva la Juicy tuoksuinen suihkugeeli ja käsivoide. En tiedä, saako tuota kosmetiikkasettiä täältä Suomesta; löytö on peräisin Barcelonan lentokentältä. Huoneeni valtaa tulevina kouluaamuina ihanan hedelmällinen tuoksu, joka tuo piristystä arkeen :)


Uusi ihana tuubihuivini on peräisin Hilfiger Denimiltä ja eräänlainen etukäteislahja itselleni :) Olen aina pidättäytynyt tuubihuivien ihailusta, koska niitä ei (luonnollisestikaan!) voi solmia kovin monella eri tavalla, mutta tämä tekoturkiksen ja tummansinisen puuvillan liitto on vienyt sydämeni lopullisesti. Tyttömäisenä somisteena toimivat rusetille solmittavat nauhat joiden päissä on tekoturkistupsut. Huivi onkin kaulassani lähes joka päivä (ks. postaukseni ylin kuva)
Perinteisesti pukinkonttiin kuuluu myös vähintään yksi ns. "pehmeä paketti". Lapsena välttelin niitä innokkaasti ja etsin leluja kovista paketeista mutta vuosien kertyessä olen oppinut arvostamaan äidiltä tulevaa pyjamaa. Tämä takaa hempeät yöunet myös silloin kun koulustressi uhkaa ottaa vallan.


 Pokkarikokoelmaani pukki kartutti eräällä suosikeistani, Miika Nousiaisen Metsäjätillä. Pidän paljon Nousiaisen tarkasta ja kipeän kepeästä tyylistä. Hän osaa käsitellä vaikeita aiheita ilman hillitöntä mässäilyä ja kyynelten vuodatusta. Huumorinsa ja oivaltavuutensa ansiosta Metsäjätti lukeutuu kuitenkin ns. "Hyvän mielen kirjoihin".


Arkipäivääni helpottamaan saapui uusi Samsung Galaxy SIII mini, jonka pieni koko on mielestäni perinteistä Galaxya käytännöllisempi. Uusi puhelin mahtuu helpommin laukkujen sivutaskuihin ja sitä on helpompi käsitellä myös yhdellä kädellä. Valkoinen on värinä eteerinen ja kaunis, ja sopii yhteen kaikkien värien kanssa. Ei yhtä synkkä kuin älypuhelimissa perinteinen musta,eikö? Ennen käyttöönottoa arkipäiväni sankari tarvitsee vielä näytönsuojuksen ja suojakuoret :)


Vaatevarastoni karttui ei ainoastaan kahdella vaan peräti kolmella ihanalla vaatekappaleella, jotka sopivat klassisen eleettömään mutta rentoon tyyliini. Kolmesta sulottaresta ensimmäinen on tässä:


Abercrombie& Fitchin valkoinen neulepaita on vaatekaappini uusi peruspilari, joka tulee pelastamaan monta kevään vaatekriisiä :) Olen haaveillut tällaisesta klassisesta neuleesta jo pidemmän aikaa, mutta en ole raaskinut satsata suurta summaa yhteenkään Helsingistä löydettävään paitaan, joka olisi todennäköisesti monella muullakin. Puserossa vuorottelevat palmikko- ja reikäneulos, mikä on nähtävissä paremmin tässä kuvassa:


Seuraava tapaus on myös Abercrombie& Fitchiltä, josta onkin viime aikoina tullut yksi lempibrändeistäni. Sitä moititaan ylikaupalliseksi ja elitistiseksi, mutta nämä klassisen siistit ja rennot vaatteet ovat yksinkertaisesti vieneet sydämeni, kuten tämäkin hempeä yksilö:Pusero on oikeasti hennon vaaleanpunaisen/ vaalean persikan sävyinen, mutta punertava kuvauspohja vääristää värin. Vilautan pikaisesti vielä eilisen ostokseni One Waysta:


Zoey.M:n vaaleanpunainen huppari muutti mielikuvani huppareista,joita olin aiemmin pitänyt liian poikamaisina ja urheilullisina. En ole käyttänyt huppareita yläasteen jälkeen mutta en voinut vastustaa suloista väriä ja fleece-vuoren pehmeyttä :)

Täytyy sanoa, että olen aika innoissani lahjoistani :) määrä ei ollut päätähuimaava, mutta sitäkin toivotumpia ja rakastetumpia esineitä saapui luokseni. Toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä mukava joulu!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista :) Julkaistaan hyväksymisen jälkeen.